Vinduespudser i

Odense og omegn

Skal du bruge en vinduespudser i Odense? Hos Blue Drop pudser vi vinduer hos privat og erhvervskunder i hele Odense og omegn og tilbyder altid vores kunder en god pris, vi overholder aftaler og sætter en ære i at levere et godt resultat hver gang.

Blue Drop

Vinduespudser i odense og omegn.

Serviceorienteret vinduespudser

Som kunde hos Blue Drop i Odense vil du opleve, at vores vinduespudsere vægter service utroligt højt. Som vinduespudsere gør vi vores bedste for at imødekomme dine behov og sikre, at du som kunde er glad og tilfreds med resultat og service når vi har pudset dine vinduer.

En af de ting vi blandt andet tilbyder for at imødekomme dine behov, er at sende en besked på sms dagen før vinduespudseren kommer. Så du er forberedt og bliver ikke overasket over besøget.

Kvalitetsbevidst vinduespudser

Vi går utroligt højt op i din tilfredshed som kunde og derfor også kvaliteten af det stykke arbejde den vinduerpudser der kommer forbi dig udføre. Det betyder, at din vinduespudser gør sig umage, når han vasker dine vinduer og sørger for at levere et godt resultat.

Uanset om du skal bruge en vinduespudser til en penthouse lejlighed eller et mindre rækkehus, så er du som kunde vigtig for os, og din tilfredshed er vores første prioritet.

Ekstraordinær service

Modtag en besked dagen før vi kommer.

En aftale er en aftale!

Vi som lovet og udfører opgaven som aftalt.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt resultat.

Vinduesvask i højden

Vi vasker vinduer helt op til 4. sals højde.

Hurtig og nem betaling

Betal hurtigt og nemt med MobilePay

Odense

Vinduespudser i Odense og omegn.

Hos Blue Drop har vi vinduespudsere kørende i flere dele af Danmark, blandt andet i Odense og omegn, vi pudser vinduer for både privat- og erhvervskunder og kører i områderne Odense C, Odense M, Odense V, Odense Nv, Odense N, Odense Nø, Odense Ø, Odense Sø, Odense S, Odense Sv vi har i sær mange kunder i Odense bydelene Bolbro, Tarup, Korup, Næsby, Stige, Søhus, Dalum, Munkebjerg, Hunderup, Hjallese, Dyrup, Bellinge og Sanderum.

Bor du i Odense eller i omegnen, men er i tvivl om hvorvidt vores vinduespudsere kører i dit område, så hent alligevel et uforpligtende tilbud – Det kunne jo være, at vi var heldige, at have muligheden for at pudse dine vinduer!

Anmeldelser

Det siger vores kunder om os

Vores kunder er vores vigtigste ambassadører, derfor går vi bl.a. utroligt meget op i at sikre en stor kundetilfredshed. Se for eksempel nedenfor, hvad vores kunder skriver om os på TrustPilot.