Hold væksten af
alger og flisepest i skak

Hos Blue Drop algebehandler vi fliser og andre former for belægninger for både privat- og erhvervskunder. Vi benytter os udelukkende af godkendt algemiddel og tilbyder attraktive priser på algebehandling af flise.

Blue Drop

Løbende vedligehold, en god investering

Slip for den helt store tur

Alger og flisepest får hurtigt fliser og andre former for belægninger til at se kedelige, mørke og triste ud, specielt hvis ikke belægningen løbende vedligeholdes med algebehandling.

Er skaden først sket er en algebehandling for et meste ikke længere nok og belægningen skal derfor renses i bund med højtryk, hvilket er en noget større omgang end en algebehandling. Vi anbefaler derfor at man på helt nye og algefrie belægninger, sørge for løbende vedligehold med algebehandling.

Professionel algebehandling af belægninger

En anden anbefaling vi har er at du lader professionelle stå for det løbende vedligehold med algebehandling af dine fliser. Med vores ekspertise kan vi nemlig sikre at den rette kemi og dossering heraf bruges, samt vurdere hvorvidt en algebehandling er nok eller om fliserne skal renses i bund med højtryk for at få det bedst mulige resultat.

Behandling

Sådan algebehandler vi fliser

5

Først mætter vi planter og andet grønt i nærheden af fliserne med vand.

5

Dernæst behandler vi fliserne med vores godkendte og miljørigtige algemiddel.

5

Algemidlet skal nu have lov til at ligge og virke.

Imprægnering

Vi tilbyder også imprægnering af fliser og anbefaler at få imprægneret dine fliser hvis de er helt nye eller hvis de lige er blevet renset for alger og anden uønsket vækst. Med en god imprægnering sikrer du nemlig at dine fliser er bedre beskyttet mod vind og vejr samt bedre afviser uønsket vækst.

Årlig vedligeholdelsesaftale

Vi anbefaler for det meste at man får algebehandlet sine fliser en gang om året og vi tilbyder vedligeholdelsesaftaler på algebehandling af fliser. Med en vedligeholdelsesaftale er du nemlig sikker på at fliserne løbende bliver vedligeholdt og dermed står pæne og rene uden alger, flisepest og anden uønsket vækst. Ved løbende at sørge for at fliserne vedligeholdes undgår vi også at skulle igennem den helt store tur med højtryksrenseren.

Ekstraordinær service

Din tilfredshed er vores vigtigste opgave.

En aftale er en aftale!

Vi kommer som lovet og udfører opgaven som aftalt.

Miljørigtige kemi

Vi bruger kun godkendt og miljørigtigt kemi.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt resultat.

Højt kvalitetsniveau

Kun det bedste er godt nok.

Pris

Hvad koster algebehandling af fliser?

Vi sikre en fair pris

Prisen på algebehandling afhænger blandt andet af hvor mange kvadratmeter fliser der skal behandles og flisernes beskaffenhed med mere. Vi beregner derfor altid en pris ud fra den konkrete opgave, så vi sikre dig som kunde en fair pris.

Vores priser på algebehandling af fliser starter fra 625,- kr og op efter, vi giver dog gerne et uforpligtende og præcist tilbud.

Naborabat

Vi har mange kunder på Fyn og i Fredericia, Kolding og Vejle samt de omkringliggende byer. Derfor kan vi som udgangspunkt tilbyde en super konkurrencedygtig pris.

Vil du dog være helt sikker på at få den bedst mulig pris, kan du passende slå dig sammen med en nabo eller to for at indhente et uforpligtende tilbud på algebehandling af fliser.

Nem og hurtig betaling.

Som en del af vores bestræbelser på et højt serviceniveau, er det muligt at betale for vores service via MobilePay. Det sikrer, at man som kunde ikke skal bruge mere end 30 sekunder på at betale for det arbejde, vi har udført.

Resultat

Vi sikre dig det bedst mulige resultat

Det er ikke sikkert at algebehandling alene er nok til at dine fliser igen bliver flotte og fri for alger og flisepest med mere. 

For at sikre det bedst mulige resultat laver vi som det første en vurdering af dine fliser, for at se hvilken form for behandling vi vurdere giver det bedste resultat.

Først ser vi på hvilke typer fliser du har, dernæst undersøger vi typen af vækst som gror på fliserne. De hyppigste former for uønsket vækst på fliser herhjemme er flisepest som sætter sig som hvide pletter, alger som gør belægningen grøn og glat, sort lav som er meget krasbørstig, dybdegående og sætter sig som sorte pletter og men også mos som i nogle tilfælde ligger sig i et tykt lag over fliserne.. 

Efterfølgende ser vi på mængden af den uønskede vækst, i nogle tilfælde har den uønskede vækst fået lov at gro så frit at der ikke længere er nok at algebehandle belægningen, hvor det i andre tilfælde er tilstrækkeligt at algebehandle den udsatte belægning.

Når vi har lavet en vurdering af belægningen ved vi om det er tilstrækkeligt med algebehandling eller om det er nødvendigt at bekæmpe den uønskede vækst ved at rense fliserne med højtryk og derefter vedligeholde dem med algebehandling.

Områder

Vi algebehandler fliser og andre typer af belægninger i følgende områder

Blue Drop skal med tiden være en landsdækkende virksomhed, så alle kan nyde godt af vores service. Lige nu tilbyder vi dog algebehandling på hele Fyn og i Fredericia, Kolding og Vejle samt de omkringliggende byer. Ved større erhvervsaftaler kan vi dog tilbyde landsdækkende service.  

Bor du i omegnen af de ovenfor nævnte områder, men er i tvivl om hvorvidt vi kører i dit område, så hent et tilbud – Det kunne jo være, at vi var heldige, at have muligheden for at hjælpe dig!

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er der binding på jeres vedligeholdelsesaftaler?

Nej, som udgangspunkt er der ingen binding på vores faste aftaler på algebehandling, aftalen kan derfor opsiges fra dag til dag. Det har vi valgt, da vi kun vil have glade kunder, som rent faktisk ønsker vores service.

Hvordan foregår betalingen?

Når vores tilbud er godkendt, sender vi en regning på mail. Så snart at regningen er betalt finder vi en passende dag, hvor vi kommer og algebehandler taget.

Sender i en besked før i kommer?

Ja, vi sender gerne en sms-besked dagen før vi kommer.

Forsvinder mos ved algebehandling af fliser?

Normal forsvinder mos ikke ved algebehandling af fliser, vi anbefaler derfor at få renset fliserne med højtryk, hvis de er ramt af mos.

Vil du ringes op?

Hvis du blot udfylder formularen, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.