Har din facade
set bedre dage?

Hos Blue Drop har vi stor ekspertise i at rense facader. Vi benytter os udelukkende af de bedste produkter på markedet og sikre altid at kvaliteten er i top. Vi renser facader på hele Fyn og i Fredericia, Kolding og Vejle, samt de omkringliggende byer for både privat- og erhvervskunder.

Blue Drop

Facaderens, giver dine facader liv igen

Vi giver din facade liv igen

Med tiden vil mange facader komme til at se kedelige ud på grund af alger og anden uønsket vækst, hvilket vil resultere i at din ejendom ikke længere vil se så præsentabel og indbydende ud som den burde gøre. Med facaderens kan vi dog give din facade liv igen og sørge for at den står pæn og ren, fri for alger, mos og lignende.

Professionel facaderens

Hos Blue Drop har vi stor erfaring med facaderens af forskellige typer af facader. Vi ved derfor hvilken behandling som der er bedst og mest skånsom for din facade og kan dermed sikre dig det bedst mulige resultat. Vi anbefaler derfor at lade os varetage rensen af din facade, da det blandt andet kan resultere i skader og større reparationer, hvis facaderensningen foretages forkert.

Ekstraordinær service

Alle kunder er lige vigtige for os.

En aftale er en aftale!

Vi kommer som lovet og udfører opgaven som aftalt.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt resultat.

Miljørigtige kemi

Vi bruger kun godkendt og miljørigtigt kemi.

Højt kvalitetsniveau

Kun det bedste er godt nok.

Blue Drop

Vores løsninger

Måden hvorpå vi renser og behandler din facade afhænger af hvilken type facade du har. Det er nemlig forskelligt hvordan en facade bør renses og behandles for at sikre det bedst mulige resultat. Nedenfor kan du læse om nogle af de mest normale metoder. Vi foretager dog altid en individuel vurdering af hvilken metode der giver det bedste resultat.

Algebehandling og desinficering

I 9 ud af 10 tilfælde algebehandler vi og desinficere facaden før rens, det sikrer at vi efterfølgende kan rense facaden med så lavt tryk som muligt og dermed skåne facaden for unødvendigt tryk. Alle former for kemi vi bruger er miljørigtigt og godkendt til brug i Danmark.

Nogle gange kan det endda være nok blot at algebehandle facaden, du kan læse mere om algebehandling af facader her.

Høj- eller lavtryksrens

Når vi renser facader gør vi det enten med høj- eller lavtryk, afhængigt af den givne opgave, bruger vi enten op til 90 grader varmt vand eller vand af normal temperatur. Årsagen til at vi på nogle facader ikke bruger højtryk skyldes at det ikke er alle facader som kan klare de mange bars tryk, er der for eksempel tale om en facade af træ, er det nødvendigt at bruge lavtryk og varmt vand for ikke at ødelægge facaden.

Efterbehandling

Imprægnering

Efter facaden er renset i bund, anbefaler vi altid at denne efterbehandles med imprægnering. Imprægneringen sikrer at den nu rene facade er bedre beskyttet mod vind og vejr samt ny uønsket vækst af alger og lignende. Vi tilbyder imprægnering af de fleste typer af facader lige fra facader af mursten og beton til træ med flere.

ÅRLIG VEDLIGEHOLDELSESAFTALE

Vi anbefaler altid at facaden efterfølgende vedligeholdes, så facaden har de bedste forudsætninger for at forblive ren og algefri. Vi tilbyder derfor vedligeholdelsesaftaler hvor vi en gang om året kommer og efterser facaden samt behandler denne med vore effektive og godkendte algemiddel.

Resultatet

Er du i tvivl om resultatet
efter facaderens?

Gratis prøverens

Hvis du godt kunne tænke dig at se hvordan dine facade kommer til at se ud efter rens, tilbyder vi en gratis prøverens, på den måde kan du se resultat af facade rensen og endeligt bestemme dig for om du vil have renset din facade.

Uforpligtende tilbud

Vi giver også hjertens gerne et uforpligtende tilbud på rens af din facade, så har du en konkret pris at forholde dig til og kan derefter tage et valg om hvorvidt det er os som skal have lov at rense din facade eller ej.

Pris

Hvad koster facaderens?

Vi sikre en fair pris

Prisen på facaderens afhænger blandt andet af antal kvadratmeter, højden på facaden, mængden af alger med mere. Vi beregner derfor altid en pris ud fra den konkrete opgave, for at sikre dig en fair pris

Naborabat

Vi tilbyder besparelser på helt op til 50% såfremt at du og en nabo slår jer sammen om at få jeres facader renset hos os. Så hvis du vil sikre dig den bedst mulige pris, så tag fat i dine naboer og indhent et tilbud sammen.

Nem og hurtig betaling.

Som en del af vores bestræbelser på et højt serviceniveau, er det muligt at betale for vores service via MobilePay. Det sikrer, at man som kunde ikke skal bruge mere end 30 sekunder på at betale for det arbejde, vi har udført.

Områder

Vi udfører facaderens i følgende områder.

Blue Drop skal med tiden være en landsdækkende virksomhed, så alle kan nyde godt af vores service. Lige nu tilbyder vi dog facaderens på hele Fyn og i Fredericia, Kolding og Vejle samt de omkringliggende byer. Ved større erhvervsaftaler kan vi dog tilbyde landsdækkende service.

Bor du i omegnen af de ovenfor nævnte områder, men er i tvivl om hvorvidt vi kører i dit område, så hent et tilbud – Det kunne jo være, at vi var heldige, at have muligheden for at hjælpe dig!

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er der binding på jeres vedligeholdelsesaftaler?
Nej, som udgangspunkt er der ingen binding på vores vedligeholdelsesaftaler, som derfor kan opsiges indtil dagen før vi har planlagt at kommer.
Er facaderens skadeligt for facaden?
Nej, så længe at facaderensen udføres korrekt skader det ikke facaden at blive renset.
Sender i en besked før i kommer?
Ja, vi sender en sms-besked dagen før vi kommer for at rense fliser.
Hvor længe holder det flotte resultat.
Resultatets holdbarhed afhænger af om og hvordan facaden efterbehandles og om den løbende vedligeholdes.

Vil du ringes op?

Hvis du blot udfylder formularen, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.