Søger du en service- og kvalitetsbevidst vinduespudser?

Hos Blue Drop har vi lige siden virksomhedens start haft stor fokus på vinduespudsning hos vores privatkunder, vores vinduespudsere har derfor stor erfaring med vinduespudsning af forskellige typer af ejendomme, små som store og vi tilbyder vinduespudsning ud -og indvendigt.

Blue Drop

Hvorfor vælge Blue Drop?

Servicemindede

Som privatkunde hos Blue Drop vil du opleve, at vi vægter service utroligt højt. Vi gør vores bedste for at imødekomme dine behov og sikre, at du som kunde er glad og tilfreds med resultatet når vi har pudset dine vinduer samt den service du har fået.

En af de ting vi blandt andet tilbyder for at imødekomme dine behov, er at sende en besked på sms dagen før vi kommer og pudser dine vinduer. Så er du forberedt og kan rydde vindueskarme med videre, så de er lige til at pudse for vinduespudseren.

Kvalitetsbevidste

Vi går utroligt højt op i din tilfredshed som kunde og derfor også kvaliteten af den vinduespudsning, som vi udfører hos dig. Det betyder, at vi gør os umage, når vi pudser dine vinduer og sørger for at lave et grundigt stykke arbejde.

Uanset om du bor i en større villa eller et mindre rækkehus, så er du som kunde vigtig for os, og din tilfredshed er vores første prioritet

Ekstraordinær service

Modtag en besked dagen før vi kommer.

En aftale er en aftale!

Vi som lovet og udfører opgaven som aftalt.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt resultat.

Højt kvalitetsniveau

Vi kvalitetstjekker altid vores arbejde.

Hurtig og nem betaling

Betal hurtigt og nemt med MobilePay

Firma

Sådan pudser vi vinduer

5

Først fjerner vi spindelvæv, samt det værste skidt og snavs fra vinduesrammen.

5

Så vasker vi ruden ind i sæbevand med vores svanemærkede sæbe.

5

Derefter skraber vi vandet af med vores professionelle vinduesskraber.

5

Slutteligt tører vi eventuelt overskydende vand væk fra rammer og stålbænken i bunden af vinduet.

Afrens af vinduer

Udover normal vinduespudsning tilbyder vi også afrens af vinduer. Hvilket betyder at vi kan fjerne rester fra klistermærker, pletter fra maling, silikonerester, mørtel eller andet genstridigt, som ikke kan fjernes ved en normal vinduespudsning.

Priser og aftaler

Vi sikre en fair pris

Prisen på vinduespudsning kommer bla. an på antal vinduer, deres tilgængelighed og udformning, interval for pudsning samt flere andre parametre.

Derfor beregner vi altid prisen ud fra den konkrete opgave, for at sikre at du som kunde får en fair pris og ikke betaler mere end nødvendigt.

Få en fast aftale på vinduespudsning

Du kan som kunde hos Blue Drop frit vælge, om en af vores vinduespudsere skal komme hver 4. 8. eller 12. uge for at pudse dine vinduer, eller om det blot skal være efter behov.

Vi anbefaler dog, at du laver en fast aftale. På den måde får du den bedst mulige pris, da du vil blive en del af en rute i dit område. Ved en fast aftale på vinduespudsning er du også sikker på, at dine vinduer generelt står pæne og rene året rundt.

Naborabat

Vi har utroligt mange privatkunder i Odense, Middelfart, Fredericia og de omkringliggende byer. Derfor kan vi som udgangspunkt tilbyde dig en super konkurrencedygtig pris.

Vil du være helt sikker på at få den absolut bedste pris, så snak med en nabo eller to og indhent et tilbud sammen.

Nem og hurtig betaling.

Som en del af vores bestræbelser på et højt serviceniveau, er det muligt at betale for vores service via MobilePay. Det sikrer, at du som kunde ikke skal bruge mere end 30 sekunder på at betale for det arbejde, vi har udført for dig.

Områder

Vores vinduespudsere kører i følgende områder.

Målet er at Blue Drop skal være en landsdækkende virksomhed, så alle kan nyde godt af vores service. Lige nu kører vores vinduespudsere dog i Odense, Middelfart og Fredericia samt de omkringliggende byer.

Bor du i omegnen af de ovenfor nævnte byer, men er i tvivl om hvorvidt vores vinduespudsere kører i dit område, så hent et tilbud – Det kunne jo være, at vi var heldige, at have muligheden for at pudse dine vinduer!

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er der binding på jeres faste aftaler?

Nej, som udgangspunkt er der ingen binding på vores faste aftaler på vinduespudsning, aftalen kan derfor opsiges fra dag til dag. Det har vi valgt, da vi kun vil have glade kunder, som rent faktisk ønsker vores service.

Hvordan foregår betalingen?

Når vi har været forbi at pudse vinduer, sender vi en regning på mail. På regningen kan man enten trykke på en knap til direkte betaling med MobilePay, overføre til vores MobilePay nummer eller betale via bankoverførsel.

Kan man få fradrag for vinduespudsning?

Ja man kan så. For at få fradrag på vinduespudsning skal man benytte sig at SKAT’s servicefradrag. Fradraget og hvordan du får det kan du læse mere om på SKAT’s hjemmeside, under ‘’servicefradraget’’.

Kan man få pudset ruderne i et orangeri/drivhus?

Ja, vi pudser hvert år massere af orangerier/drivhuse, så send os en forespørgsel på vask af orangeri/drivhus, så sender vi et uforpligtende tilbud retur snarest muligt!