Forlæng levetiden på dit tag med algebehandling

Hos Blue Drop algebehandler vi tage for både privat- og erhvervskunder. Vi benytter os udelukkende af godkendt algemiddel og tilbyder attraktive priser på algebehandling.

Så er dit tag angrebet af alger eller vil du blot være på forkant og sikre dig at algerne ikke får frit spil og risikere at skade dit tag, så hent et uforpligtende tilbud på algebehandling hurtigt og nemt.

Blue Drop

Gode grunde til at få algebehandlet taget

Forøget levetid og flottere udseende

Alger kan være med til at nedbryde et tag hurtigere end forventeligt, da algevækst kan være årsagen til knækkede tagsten og utætheder. Alger er også med til at holde på fugt og et fugtigt tag udsat for frost kan resultere i frostsprængninger.

Der er ingen tvivl om at et tag fyldt med alger ikke er godt for tagets stand, men det er heller ej særligt pænt. Algebehandling er derfor en billig og effektiv måde at sikre et pænt og flot tag fri for alger som samtidigt er modstandsdygtigt overfor de skiftende vejrforhold vi har herhjemme.

Professionel algebehandling

Når vi algebehandler dit tag bruger vi vores erfaring til at sikre et så godt resultat som muligt vi benytter os kun af godkendt og miljørigtig algemiddel og sørge for at følge gældende lovgivning om opsamling af overskydende algemiddel. Du vil altså være i trygge hænder ved at vælge Blue Drop til algebehandling af dit tag.

Ekstraordinær service

Din tilfredshed er vores vigtigste opgave.

En aftale er en aftale!

Vi kommer som lovet og udfører opgaven som aftalt.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt resultat.

Miljørigtige kemi

Vi bruger kun godkendt og miljørigtigt kemi.

Højt kvalitetsniveau

Kun det bedste er godt nok.

Behandling

Sådan algebehandler vi tage

5

Først lukker vi alle nedløbsrør, så overskydende algemiddel ikke ender i kloakken.

5

Dernæst tilslutter vi vores kemi opsamler, som opsamler overskydende algemiddel fra tagrenderne.

5

Slutteligt behandler vi taget med vores godkendte og miljørigtige algemiddel.

5

Algemidlet skal nu have lov til at ligge og virke.

Efter algebehandling

Efter alger behandlingen er udført vil der afhængigt af vejret samt tagets stand gå ca. 4-8 uger før algerne er døde. De vil derefter stille og roligt begynde at falde af taget, specielt under regnskyl.

Årlig vedligeholdelsesaftale

Vi anbefaler for det meste at man får algebehandlet taget en gang om året, på den måde sikre man at algerne bliver holdt i skak og ikke får frit spil, hvilket kan resultere i skader på taget.

En anden årsag til at vi anbefaler en vedligeholdelsesaftale er at en enkelt algebehandling ikke fjerner mos fra taget, der skal som oftest flere behandlinger til og da tage med meget mos risikere at få en K1 på tilstandsrapporten hvis man for eksempel skal sælge ens ejendom, er det en god investering at modarbejde væksten af mos med mere i de tidlige faser.

Vi tilbyder derfor årlige vedligeholdelses aftaler på algebehandling af tage. Med en vedligeholdelsesaftale er man nemlig sikker på at taget løbende bliver vedligeholdt, står pænt og rent samt har de bedste forudsætninger for at stå imod de skiftende vejrforhold vi har herhjemme.

Pris

Prisen på algebehandling af tag?

Vi sikre en fair pris

Prisen på algebehandling afhænger blandt andet af tagets antal kvadratmeter, højde og stand med mere. Vi beregner derfor altid en pris ud fra den konkrete opgave, for på den måde at sikre en fair pris.

Vores priser på algebehandling af tage starter fra 750,- kr og op efter, vi giver dog gerne et uforpligtende og helt præcist tilbud.

Naborabat

Vi har mange kunder på Fyn og i Fredericia, Kolding og Vejle samt de omkringliggende byer. Derfor kan vi som udgangspunkt tilbyde en super konkurrencedygtig pris.

Vil man dog være helt sikker på at få den bedst mulig pris, kan man passende slå sig sammen med en nabo eller to om at indhente et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag.

Nem og hurtig betaling.

Som en del af vores bestræbelser på et højt serviceniveau, er det muligt at betale for vores service via MobilePay. Det sikrer, at man som kunde ikke skal bruge mere end 30 sekunder på at betale for det arbejde, vi har udført.

Områder

Vi algebehandler tage i følgende områder

Blue Drop skal med tiden være en landsdækkende virksomhed, så alle kan nyde godt af vores service. Lige nu tilbyder vi dog algebehandling på hele Fyn og i Fredericia, Kolding og Vejle samt de omkringliggende byer. Ved større erhvervsaftaler kan vi dog tilbyde landsdækkende service.

Bor du i omegnen af de ovenfor nævnte områder, men er i tvivl om hvorvidt vi kører i dit område, så hent et tilbud – Det kunne jo være, at vi var heldige, at have muligheden for at hjælpe dig!

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er der binding på jeres vedligeholdelsesaftaler?

Nej, som udgangspunkt er der ingen binding på vores faste aftaler på algebehandling, aftalen kan derfor opsiges fra dag til dag. Det har vi valgt, da vi kun vil have glade kunder, som rent faktisk ønsker vores service.

Hvordan foregår betalingen?

Når vores tilbud er godkendt, sender vi en regning på mail. Så snart at regningen er betalt finder vi en passende dag, hvor vi kommer og algebehandler taget.

Skader algebehandling taget?

Nej, algebehandling skader ikke taget. Det algemiddel vi sprøjter på taget er et specielt udviklet og godkendt algemiddel til brug på tage, facader og belægninger.

Sender i en besked før i kommer?

Ja, vi sender gerne en sms-besked dagen før vi kommer.

Forsvinder mos ved algebehandling af tag?

Normal forsvinder mos ikke ved første algebehandling, der skal som regel 2-4 behandlinger til før mosset forsvinder.

Dør planter ved algebehandling?

Nej, algemidlet dræber ikke dine planter, men hvis planterne rammes af algemiddel kan det resultere i pletter på bladene og i nogle tilfælde at blade og blomster falder af. Vi mætter dog planter med vand før behandling og skyller af dem efter.

Vil du ringes op?

Hvis du blot udfylder formularen, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.