Vil du også have
rene vinduer?

Hos Blue Drop har vi stor erfaring med vinduespolering, vi tilbyder både vinduesvask med kalkfrit vand og traditionel vinduespudsning og servicere både privat -og erhvervskunder i Odense, Middelfart, Fredericia og de omkringliggende byer.

vinduesvask

Privatkunde?

Vinduesvask er den service som de fleste af vores privatkunder der gerne vil have rene  vinduer bestiller. Vi vasker vinduer på alle typer af ejendomme lige fra større villaer til lejligheder i 4. sals højde og mindre rækkehuse. 

Ved vinduesvask vasker vi både rammer og ruder med kalkfrit vand, hvilket sikrer at hele vinduet står pænt og rent efter vask og du kan nyde godt af dine nye vaskede vinduer.

vinduesvask

Erhvervskunde?

Vi vasker også vinduer hos erhvervskunder og kan klare alle opgaver store som små. Vi tilbyder vinduesvask hos alt lige fra virksomheder til foreninger og offentlige institutioner og er yderst fleksible i de aftaler vi kan tilbyde vores erhvervskunder. 

Vi kan fra jorden af vaske vinduer i 15 meters højde, er behovet for at vaske vinduer højere oppe, kan vi sørge for lift.

vinduespolering

Privatkunde?

Privatkunde? 

Vi tilbyder selvfølgeligt også traditionel vinduespudsning til vores privatkunder. For selv om vi oftest vasker vinduer frem for at pudse dem på traditionel vis, så er der bare nogle steder hvor traditionel vinduespudsning er den eneste mulighed samt giver det bedste resultat.

Vi tilbyder både vinduespudsning ud- og indvendigt og sørge altid for at tører eventuelt overskydende vand væk fra rammer og stålbænk.

vinduespolering

Erhvervskunde?

Erhvervskunde?

Vi kan også tilbyde traditionel vinduespudsning til vores erhvervskunder. Vi tilbyder både pudsning af normale vinduer ud- og indvendigt, men pudser også alt lige fra glasvægge til glas rækværk og andet intern glas.  

Vores vinduespudsere er udlært i brug af teleskopstænger til traditionel vinduespudsning, hvilket betyder at vi for eksempel kan pudse vinduer indvendigt i op til 15 meters højde fra jorden.

Ekstraordinær service

Modtag en besked dagen før vi kommer.

Miljøvenlig vinduespudsning

Vi bruger altid svanemærket sæbe.

En aftale er en aftale!

Vi som lovet og udfører opgaven som aftalt.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt resultat.

Højt kvalitetsniveau

Vi kvalitetstjekker altid vores arbejde.

Nem og hurtig betaling.

Som en del af vores bestræbelser på et højt serviceniveau, er det muligt at betale for vores service via MobilePay. Det sikrer, at du som kunde ikke skal bruge mere end 30 sekunder på at betale for det arbejde, vi har udført for dig.

Områder

Vores vinduespudsere kører i følgende områder.

Indtil videre kører vores vinduespudsere i Odense, Middelfart og Fredericia samt de omkringliggende byer. Ved større erhvervsaftaler kan vi tilbyde landsdækkende service.

Hører du til i omegnen af de ovenfor nævnte byer, men er i tvivl om hvorvidt vores vinduespudsere kører i dit område, så hent et tilbud – Det kunne jo være, at vi var heldige, at have muligheden for at pudse dine vinduer!