Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Firmanavn: Blue Drop
Cvr: 43156055
Adresse: Juelsmindevej 25, 5200 Odense V.
Tel: 50309960
Mail: Kontakt@BlueDrop.dk

Anvendelse

Handelsbetingelserne (herefter kaldt betingelserne) gælder for alle services som ydes af Blue Drop, for både private og erhverv.

Priser og betaling

Alle priser er som udgangspunkt opgjort i DKK, til erhverv er de oplyste priser ekskl moms og til private oplyses prisen inkl. moms.
Betaling foregår enten via MobilePay, bankoverførsel eller ved kontant betaling og skal ske før betalingsfristen angivet på den fremsendte faktura, medmindre andet er skriftligt aftalt. Såfremt at der ikke betales inden for betalingsfristen, kan der blive pålagt rykkergebyr.

Levering

Leveringen af ydelser sker på den aftalte lokation / de aftalte lokationer og på den aftalte dag, såfremt at denne er fastlagt.
Ved faste aftaler som for eksempel forløber hver 4. 8. eller 12. uge, kan leveringen variere med et par dage, det vil dog i de fleste tilfælde være inden for samme uge – Blue Drop forbeholder sig dog retten til at rykke den planlagte dag for service, op til 2 uger før eller efter, i tider med spidsbelastning, sygdom eller tider hvor vejrforholdene forhindrer os i at udfører den aftalte opgave indenfor den aftale uge – ved yderligere forsinkelse eller større omrokeringer, vil du som kunde få skriftlig besked herom.

Reklamation

Der kan reklameres i op til 24 timer efter endt arbejde. Eventuelle fejl og mangler udover det forventelige vil efterfølgende tilses og udbedres.

Ansvar

Det er kundens ansvar at der er ryddet i for eksempel vindueskarme ved indvendig vinduespolering og på terrasser m.v. Ved udvendig vinduespolering, så det er muligt at udfører den aftale service uden fare for eventuelle skader på kundens ejendom. Blue Drop fraskriver sig ethvert ansvar ved skader på kundens ejendom, såfremt der måtte opstå nogen og såfremt at Blue Drop har handlet forsvarligt.

Fortrydelsesret / Aflysninger

Såfremt at du som kunde ønsker at aflyse en aftale, skal dette ske skriftligt på enten
Kontakt@BlueDrop.dk eller via sms 50309960

Databehandling

For at kunne udføre ydelsen, kontakte dig såfremt dette er nødvendigt og fremsende en regning skal Blue Drop bruge følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
Email adresse

Dine personoplysninger registreres hos Blue Drop og opbevares så længe samarbejdet forløber, ved samarbejdets afslutning bliver dine oplysninger slettet indenfor 3 måneder.
Vi registrere ingen personfølsomme oplysninger.

Klager

Klager bedes henvendt til Kontakt@BlueDrop.dk

Opdateret: 12/02-2021