Vinduespudsning til
erhverv

Hos Blue Drop har vi stor erfaring med vinduespudsning for erhverv. Det værende vinduespudsning af alt lige fra små, mellem og store forretninger til kontorer, nyopførte og nyrenoverede ejendomskomplekser, boligforeninger, kommuner, regioner og organisationer med flere.

Blue Drop

Derfor skal i vælge Blue Drop?

Servicemindede

Som erhvervskunde hos Blue Drop vil du opleve, at vi vægter service utroligt højt. Vi gør vores bedste for at imødekomme jeres behov og sikre, at i altid er glade og tilfredse med resultatet og den service i har fået.

Kvalitetsbevidste

Vi går utroligt højt op i jeres tilfredshed som vores kunde og derfor også kvaliteten af den vinduespudsning, som vi udfører hos jer. Det betyder, at vi gør os umage, når vi pudser jeres vinduer og sørger for at lave et grundigt stykke arbejde.

Vi klarer enhver opgave

Højder

Vi kan klare alle opgaver store som små også opgaver. Her i blandt opgaver hvor der er behov for brug af lift eller anden form udstyr til vinduespudsning i højder.

Selv hvis forholdene hos jer ikke tillader brug af lift kan vi løse opgaven. Vores vinduespudsere er udlært i vinduespudsning ved brug af teleskopstænger og kan dermed pudse vinduer op til 15 meters højde, fra jorden.

Intern glas

Indvendigt på mange erhvervsejendomme er der intern glas. Det kan være rækværk lavet af glas, glasdøre, glasvægge med mere, som giver lokalerne et stilfuldt look samt en åben atmosfære – Vi tilbyder derfor også vinduespudsning af alle former for intern glas.

Afrens

Udover normal vinduespudsning afrenser vi også vinduer, hvis der for eksempel er rester fra klistermærker, pletter fra maling, mørtel eller andet genstridigt, som kræver specielt udstyr eller kemi at få af, uden at skade glasset.

Aftaler

Faste og fleksible aftaler

Faste aftaler

For jer som virksomhed er det vigtigt at jeres lokaler er indbydende, pæne og rene, klar til at tage imod kunder og samarbejdspartnere samt behager jeres ansatte.

Vi tilbyder derfor faste aftaler, som kan tilpasses jeres behov. Som regel pudser vi dog vinduerne hos vores erhvervskunder hver 2. 4. 8. eller 12. uge.

Fleksibilitet

Vi er meget fleksible i forhold til tidspunkter, hvilket betyder at vinduespudsningen nemt kan foretages i alle døgnets 24 timer, hvis behovet for eksempel skulle være at vinduerne pudses uden for normal arbejdstid. Vi tilbyder altså specielle og fleksible aftaler afhængigt af jeres behov.

Priser

Vi sikre en fair pris

Prisen på vinduesvask er meget forskellig, da ejendomme og dermed vinduer samt individuelle aftaler jo også er forskellige. Derfor beregner vi altid prisen ud fra den konkrete opgave, for at sikre en fair pris.

Det koster dog ikke noget at få et tilbud og det er ganske uforpligtende, så hvis i blot udfylder vores tilbudsformular, så sørger vi for at i får en god pris, hurtigst muligt.

Fleksible aftaler

Vores fleksibilitet kommer jer til fordel.

Miljøvenlig vinduespudsning

Vi bruger altid svanemærket sæbe.

En aftale er en aftale!

Vi som lovet og udfører opgaven som aftalt.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt resultat.

Højt kvalitetsniveau

Vi kvalitetstjekker altid vores arbejde.

Områder

Her pudser vi vinduer.

Som udgangspunkt kører vores vinduespudsere ud til erhvervskunder i byerne Odense, Middelfart, Fredericia samt de omkringliggende byer.

Ved større erhvervsaftaler tilbyder vi dog vinduespudsning på landsplan, så hvis I for eksempel har en større erhvervsejendom, flere mindre eller mellemstore ejendomme, et nyopført eller nyrenoveret ejendomskompleks eller lignende. Så er vi klar på at hjælpe jer.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er der binding på jeres faste aftaler?

Som udgangspunkt er der ikke binding på vores aftaler, med mindre andet er aftalt. I kan derfor opsige vores ydelser fra den ene da

Er det muligt at få en varsel dagen før i kommer?

Ja, vi sender gerne en sms eller mail dagen før vi kommer for at pudse jeres vinduer.

Hvordan foregår betalingen?
Vi sender en regning på mail når vi har været forbi jer. På regningen vil der fremgå betalingsoplysninger, samt betalingsfristen, som der som udgangspunkt er på 15. dage.
Kan i sende regningen til vores EAN-nummer?

Det kan vi sagtens, i oplyser bare jeres EAN-nummer til os, så sørge vi for at sende regningen det rette sted hen.