Har dine fliser
set bedre dage?

Hos Blue Drop har vi stor ekspertise i at rense fliser og vi renser hvert år flere tusinde kvadratmeter hos både privat- og erhvervskunder. Vi benytter os udelukkende af de bedste produkter på markedet og sikre altid at kvaliteten er i top. Vi renser fliser på hele Fyn og i Fredericia, Kolding og Vejle, samt de omkringliggende byer.

Blue Drop

Fliserens, en fornuftig investering

Spar tid og penge, få renset dine fliser

Er dine fliser også blevet grimme og kedelige at se på grundet alger, flisepest, mos og andet uønsket vækst, så er fliserens med stor sandsynlighed den bedste løsning for dig. Fliserens er nemlig en billig og tidseffektiv løsning, hvis du gerne vil have rene fliser. Fremfor at skulle til at skifte hele belægningen, hvilket er en både dyr og tidskrævende omgang.

Professionel rens

Hos Blue Drop udfører vi professionel rens af fliser. Med vores ekspertise på området er du sikret det bedst mulige resultat. Vores erfaringer fortæller os at mange selv forsøger sig med fliserens ved brug af diverse hobby maskiner, men som oftest fortryder de dette, blandt andet fordi at det tager meget lang tid at rense fliserne uden professionelt udstyr, men også fordi at disse maskiner ikke kan fjerne alger, flisepest og mos helt og den uønskede vækst derfor kommer hurtigt igen.

En aftale er en aftale!

Vi kommer som lovet og udfører opgaven som aftalt.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt resultat.

Miljørigtige kemi

Vi bruger kun godkendt og miljørigtigt kemi.

Højt kvalitetsniveau

Kun det bedste er godt nok.

10 års garanti

Få 10 års garanti med en Premium løsning.

Blue Drop

Vores løsninger

Budget

Priser fra

39/kr. /m2

 • Fliserens
 • Algebehandling
 • Mulighed for tilkøb af fugesand og udlægning heraf
 • Vinduesvask af alle vinduer, som er blevet snavsede grundet rens

Premium

Priser fra

69/kr. /m2

 • Fliserens

 • Algebehandling

 • Imprægnering

 • Udlægning af fugesand

 • 10 års garanti, ved tilvalg af vedligeholdelsesaftale

 • Vinduesvask af alle vinduer, som er blevet snavsede grundet rens

Standard

Priser fra

57/kr. /m2

 • Fliserens

 • Algebehandling

 • Imprægnering

 • Mulighed for tilkøb af fugesand og udlægning heraf

 • Vinduesvask af alle vinduer, som er blevet snavsede grundet rens

Alle priser er inkl. moms

Indhold

Læs mere om indholdet
i vores løsninger

Fliserens

Fliserens er første skridt mod rene fliser. Fliserne renses i bund med vores professionelle højtryksrenser og de vil efter rensen være rene og pæne, fri for alger, flisepest, mos, ukrudt og andet uønsket vækst.

Efterfølgende skyller vi fliserne rene for skidt, snavs og gammelt fugesand med videre, så fliserne er klar til at efterbehandles og nyt fuge sand kan fejes ud.

Algebehandling

Næste skridt er algebehandling af de nu rensede fliser. Fliserne behandles med vores godkendte og miljørigtige algemiddel for at sikre at alle alger med mere dræbes og dermed ikke længere kan vokse frit på dine fliser. Vi anbefaler at denne behandling udføres en gang om året.

Imprægnering

Efter et par dage anbefaler vi at få fliserne imprægneret. Imprægneringen beskytter fliserne mod vind og vejr samt ny og uønsket vækst. Vores professionelle imprægnering er transparent og farveløs, dine fliserne vil derfor beholde deres originale farve, og der vil ikke være risiko for farveforskel. Efter vi har imprægneret fliserne skal imprægnering have lov at tørre og der må derfor ikke være trafik på fliserne de næste 3-4 timer, afhængigt af vejret.

Fugesand

Når vi renser fliserne skylles alt den gamle fugesand op af fugerne og der skal derfor nyt fugesand i. Den fugesand vi bruger er en speciel fugesand som er med til at mindske ny vækst af ukrudt. I vores Premium pakke er udlægning af fugesand inkluderet, men det er også muligt ved valg af vores budget- eller standardpakke at tilkøbe udlægning af fugesand eller bare levering af fugesand for 6,- kr kg.

Vedligeholdelsesaftale

Vi anbefaler altid at få vedligeholdt sine fliser med et årligt eftersyn og algebehandling, på den måde er du sikker på at der ikke igen kommer alger, flisepest og anden uønsket vækst. Ved valg af vores Premium pakke tilbyder vi for eksempel 10 års garanti, såfremt at der tilvælges en vedligeholdelsesaftale. Så er du sikret rene og pæne fliser de næste 10 år.

Resultat

Priser, prøverens og tilbud

Vi sikre en fair pris

Prisen på fliserens afhænger blandt andet af antal kvadratmeter, mængden af uønsket vækst, afløbsmuligheder med mere. Vi beregner derfor altid en pris ud fra den konkrete opgave, for at sikre dig en fair pris.

Vi tilbyder besparelser på helt op til 50% såfremt at du og en nabo slår jer sammen om at få renset fliser hos os. Så hvis du vil sikre dig den bedst mulige pris, så tag fat i dine naboer og indhent et tilbud sammen.

Gratis prøverens.

Hvis du godt kunne tænke dig at se hvordan dine fliser kommer til at se ud efter rens, tilbyder vi en gratis prøverens, på den måde kan du se resultat af fliserens endeligt bestemme dig for om du vil have renset dine fliser.

Uforpligtende tilbud.

Vi giver også hjertens gerne et uforpligtende tilbud på rens af dine fliser, så har du en konkret pris at forholde dig til og kan derefter tage et valg om hvorvidt det er os som skal have lov at rense dine fliser eller ej.

Nem og hurtig betaling.

Som en del af vores bestræbelser på et højt serviceniveau, er det muligt at betale for vores service via MobilePay. Det sikrer, at man som kunde ikke skal bruge mere end 30 sekunder på at betale for det arbejde, vi har udført.

Områder

Vi renser fliser i følgende områder.

Blue Drop skal med tiden være en landsdækkende virksomhed, så alle kan nyde godt af vores service. Lige nu tilbyder vi dog algebehandling på hele Fyn og i Fredericia, Kolding og Vejle samt de omkringliggende byer. Ved større erhvervsaftaler kan vi dog tilbyde landsdækkende service.

Bor du i omegnen af de ovenfor nævnte områder, men er i tvivl om hvorvidt vi kører i dit område, så hent et tilbud – Det kunne jo være, at vi var heldige, at have muligheden for at hjælpe dig!

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er der binding på jeres vedligeholdelsesaftaler?

Nej, som udgangspunkt er der ingen binding på vores vedligeholdelsesaftaler, som derfor kan opsiges indtil dagen før vi har planlagt at komme.

Er fliserens skadeligt for fliserne?

Nej, så længe at fliserensen udføres korrekt skader det ikke fliserne at blive renset. Ældre fliser kan dog godt fremstå en smule ru efter rens da alger og mos med mere nu ikke længere danner flisens overflade.

Sender i en besked før i kommer?

Ja, vi sender en sms-besked dagen før vi kommer for at rense fliser.

Kan jeg få fradrag for fliserens?

Ja, du kan med fordel benytte dig af SKAT’s servicefradrag efter du har fået renset dine fliser. Fradraget kan du læse mere om her Servicefradrag.

Vil du ringes op?

Hvis du blot udfylder formularen så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.