Vinduespudsning i

Odense og omegn

Vi pudser vinduer for privat og erhvervskunder i hele Odense og omegn og tilbyder altid vores kunder en god pris, vi overholder aftaler og sætter en ære i at levere et godt resultat hver gang.

Blue Drop

Vi pudser vinduer i hele odense og omegn.

Servicemindede

Som kunde hos Blue Drop i Odense vil du opleve, at vi vægter service utroligt højt. Vi gør vores bedste for at imødekomme dine behov og sikre, at du som kunde er glad og tilfreds med resultat og service når vi har pudset dine vinduer.

En af de ting vi blandt andet tilbyder for at imødekomme dine behov, er at sende en besked på sms dagen før vi kommer og vasker vinduer. Så er du forberedt på at vi kommer.

Kvalitetsbevidste

Vi går utroligt højt op i din tilfredshed som kunde og derfor også kvaliteten af den vinduesvask, som vi udfører hos dig. Det betyder, at vi gør os umage, når vi vasker dine vinduer og sørger for at lave et grundigt stykke arbejde.

Uanset om du bor i en penthouse lejlighed eller et mindre rækkehus, så er du som kunde vigtig for os, og din tilfredshed er vores første prioritet.

Ekstraordinær service

Modtag en besked dagen før vi kommer.

En aftale er en aftale!

Vi som lovet og udfører opgaven som aftalt.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt resultat.

Vinduesvask i højden

Vi vasker vinduer helt op til 4. sals højde.

Hurtig og nem betaling

Betal hurtigt og nemt med MobilePay

Odense

Vi Pudser vinduer i hele Odense.

Hos Blue Drop pudser vi vinduer i flere dele af Danmark, blandt andet i Odense og omegn for privat- og erhvervskunder vi kører i områderne Odense C, Odense M, Odense V, Odense Nv, Odense N, Odense Nø, Odense Ø, Odense Sø, Odense S, Odense Sv og har i sær mange kunder i Odense bydelene Bolbro, Tarup, Korup, Næsby, Stige, Søhus, Dalum, Munkebjerg, Hunderup, Hjallese, Dyrup, Bellinge og Sanderum.

Bor du i Odense eller i omegnen, men er i tvivl om hvorvidt vores vinduespudsere kører i dit område, så hent alligevel et uforpligtende tilbud – Det kunne jo være, at vi var heldige, at have muligheden for at vaske dine vinduer!

Anmeldelser

Det siger vores kunder om os

Vores kunder er vores vigtigste ambassadører, derfor går vi bl.a. utroligt meget op i at sikre en stor kundetilfredshed. Se for eksempel nedenfor, hvad vores kunder skriver om os på TrustPilot.

Citat

‘’Odense er byen hvor Blue Drop startede og der hvor vores hovedkontor lægger, Odense er derfor en vigtig by for os ’’

– Direktør, Marces Mochia.