Skal vi give din facade
eller fliser nyt liv?

Hos Blue Drop har vi stor erfaring med at rense facader, fliser og andre former for belægninger med høj- og lavtryk. Vi servicere både privat- og erhvervskunder på hele Fyn og i Fredericia, Kolding og Vejle, samt de omkringliggende byer.

Højtryksrens

Facaderens

Lad os give din facade en kærlig hånd

En facade befængt med alger, mos og anden uønsket vækst er kedelig at se på og giver ikke omverdenen et særligt indbydende udtryk. Det er derfor en god ide løbende at vedligeholde ens facader, ved for eksempel at få dem algebehandlet. Har alger og anden uønsket vækst dog allerede fået frit spil kan en ellers kedelig facade godt gøres pæn igen.

Vi har hos Blue Drop stor ekspertise i at rense mange forskellige slags facader for både private og erhverv og kan med sikkerhed sørge for at din facade igen fremstår pæn, ren og algefri. Vi tilbyder også efterbehandling og løbende vedligehold af facader, i form af imprægnering og algebehandling.

Højtryksrens

Fliserens

Vi giver dine fliser nyt liv!

Hvis ikke dine fliser fra starten af er blevet imprægneret og vedligeholdt løbende, kan de hurtigt komme til at se kedelige og mørke ud, grundet alger, flisepest og anden uønsket vækst. Det er dog muligt at give fliser og anden belægning, ramt af alger og lignende, nyt liv.

Med vores professionelle højtryksrenser kan vi på ganske kort tid og til en rigtig fornuftig pris sikre at dine fliser igen bliver pæne og rene uden alger, mos og anden uønsket vækst. Vi tilbyder flere forskellige løsninger afhængigt af dine behov og kan sørge for både rens, algebehandling, imprægnering, udlægning af fugesand samt årlig vedligehold, så dine fliser de næste 10 år + står rene og pæne.

Ekstraordinær service

Alle kunder er lige vigtige for os.

En aftale er en aftale!

Vi kommer som lovet og udfører opgaven som aftalt.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt resultat.

Miljørigtige kemi

Vi bruger kun godkendt og miljørigtigt kemi.

Højt kvalitetsniveau

Kun det bedste er godt nok.

Nem og hurtig betaling.

Som en del af vores bestræbelser på et højt serviceniveau, er det muligt at betale for vores service via MobilePay. Det sikrer, at man som kunde ikke skal bruge mere end 30 sekunder på at betale for det arbejde, vi har udført.

Områder

Vi udfører facaderens i følgende områder.

For nu tilbyder vi højtryksrens på hele Fyn samt i Fredericia, Kolding og Vejle samt de omkringliggende byer. Ved større opgaver tilbyder vi dog landsdækkende service.

Hører du til i omegnen af de ovenfor nævnte områder, men er i tvivl om hvorvidt vi kører i dit område, så hent et tilbud – Det kunne jo være, at vi var heldige, at have muligheden for at servicere dig!