Trænger din facade
til en kærlig hånd?

Hos Blue Drop algebehandler vi facader for både privat- og erhvervskunder. Vi benytter os udelukkende af godkendt og miljørigtig algemiddel og tilbyder attraktive priser på algebehandling af facader.

Blue Drop

Forebyggelse eller bekæmpelse?

Forebyggelse

Der er ingen tvivl om at en ellers ren og flot facade kan komme til at se rigtig kedelig ud hvis alger med mere får frit spil, det er derfor vigtigt løbende at vedligeholde facaden på din ejendom. Både for at sikre at facaden altid står flot og pæn, men også for at sikre at algerne ikke forårsager fugtskader og eller frostsprængninger.

Bekæmpelse

Har algerne dog allerede fået lov til frit at gro på facaden skal de bekæmpes, hvilket vi kan gøre på flere måder, afhængigt af typen af alger, algevækstens mængde samt facadens type og stand.

En algebehandling af facaden kan i nogle tilfælde være nok, men ofte kræver det en blanding af algebehandling og enten lav- eller højtryksrens at få facaden helt fri for alger og anden uønsket vækst. Lige meget hvad kan vi med vores ekspertise sørge for at facaden bliver flot igen.

Behandling

Sådan algebehandler vi facader

5

Først vander vi planter og andet grønt i området omkring facaden og afdækker dette hvis nødvendigt.

5

Dernæst skyller vi facaden med vand for at fjerne løst skidt og snavs.

5

Så sprøjter vi facaden med vores effektive og miljørigtige algemiddel.

5

Algemidlet skal nu bare have lov til at sidde og virke.

Imprægnering

Vi tilbyder også imprægnering af facader og anbefaler at få imprægneret din facade hvis den er helt ny eller hvis den lige er blevet renset for alger og anden uønsket vækst. Med en god imprægnering sikrer du nemlig at din facade er bedre beskyttet mod vind og vejr samt bedre afviser uønsket vækst.

Ekstraordinær service

Din tilfredshed er vores vigtigste opgave.

En aftale er en aftale!

Vi kommer som lovet og udfører opgaven som aftalt.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt resultat.

Miljørigtige kemi

Vi bruger kun godkendt og miljørigtigt kemi.

Højt kvalitetsniveau

Kun det bedste er godt nok.

Pris

Priser og aftaler

Vi sikre en fair pris

Prisen på algebehandling af facader afhænger blandt andet af antal kvadratmeter og højde med mere. Vi beregner derfor altid en pris ud fra den konkrete opgave, for på den måde at sikre en fair pris. 

Vores priser på algebehandling af facader starter fra 950,- kr og op efter, vi giver dog gerne et uforpligtende og præcist tilbud.

Årlig vedligeholdelsesaftale

Hvis der enten ikke endnu er uønsket vækst af alger eller andet på din facade eller facaden lige er blevet renset, anbefaler vi at den en gang om året algebehandles og desinficeres.

På den måde holdes den uønskede vækst i skak og facaden vil fremstå præsentabel året rundt. Vi tilbyder derfor årlige vedligeholdelses aftaler på algebehandling af facader.

Naborabat

Vi har mange kunder på Fyn og i Fredericia, Kolding og Vejle samt de omkringliggende byer. Derfor kan vi som udgangspunkt tilbyde en super konkurrencedygtig pris.

Vil du dog være helt sikker på at få den bedst mulig pris, kan du passende slå dig sammen med en nabo eller to for at indhente et uforpligtende tilbud på algebehandling af facade.

Nem og hurtig betaling.

Som en del af vores bestræbelser på et højt serviceniveau, er det muligt at betale for vores service via MobilePay. Det sikrer, at man som kunde ikke skal bruge mere end 30 sekunder på at betale for det arbejde, vi har udført.

Resultat

Hos Blue Drop er du i trygge hænder

Det er ikke sikkert at algebehandling alene er nok til at din facade igen bliver flot og fri for alger og anden uønsket vækst.

For at sikre det bedst mulige resultat laver vi som det første en vurdering af din facade, for at se hvilken form for behandling vi vurdere giver det bedste resultat.

Vi kigger først og fremmest på om din facade er lavet af mineralske overflader som for eksempel mursten eller beton, natursten, aluminium eller et helt andet materiale.

Dernæst undersøger vi typen af vækst som gror på facaden, er det grønne, gule røde eller sorte alger? Eller er det hvad man kalder sort lav, mos, sod eller noget helt andet som facaden er ramt af?

Så ser vi på mængden af alger eller hvad end der vokser på facaden er, i nogle tilfælde har den uønskede vækst nemlig fået lov at gro så frit at en forebyggende behandling ikke længere er nok, hvor det i andre tilfælde er tilstrækkeligt blot at forebygge væksten, med algemiddel eller anden kemi.

Før vi tager en endelig beslutning om hvad det kræver at komme algerne til livs, undersøger vi facadens stand, for at se hvad den kan klare og ikke kan klare.

Når vi har lavet en vurdering af facaden ved vi om det er tilstrækkeligt med algebehandling eller om det er nødvendigt at bekæmpe den uønskede vækst ved at rense facaden med lav- eller højtryk.

Områder

Vi algebehandler facader i følgende områder.

Blue Drop skal med tiden være en landsdækkende virksomhed, så alle kan nyde godt af vores service. Lige nu tilbyder vi dog algebehandling på hele Fyn og i Fredericia, Kolding og Vejle samt de omkringliggende byer. Ved større erhvervsaftaler kan vi dog tilbyde landsdækkende service.

Bor du i omegnen af de ovenfor nævnte områder, men er i tvivl om hvorvidt vi kører i dit område, så hent et tilbud – Det kunne jo være, at vi var heldige, at have muligheden for at hjælpe dig!

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er der binding på jeres vedligeholdelsesaftaler?

Nej, som udgangspunkt er der ingen binding på vores faste aftaler på algebehandling, aftalen kan derfor opsiges fra dag til dag. Det har vi valgt, da vi kun vil have glade kunder, som rent faktisk ønsker vores service.

Hvordan foregår betalingen?

Når vores tilbud er godkendt, sender vi en regning på mail. Så snart at regningen er betalt finder vi en passende dag, hvor vi kommer og algebehandler taget.

Skader algebehandling facaden?

Nej, algebehandling skader ikke facaden. Det algemiddel vi sprøjter på taget er et specielt udviklet og godkendt algemiddel til brug på tage, facader og belægninger.

Sender i en besked før i kommer?

Ja, vi sender gerne en sms-besked dagen før vi kommer.

Vil du ringes op?

Hvis du blot udfylder formularen, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.