Vinduesvask for
erhverv

Hos Blue Drop har vi stor erfaring med vinduesvask for erhvervskunder. Vi tilbyder vinduesvask hos alle typer erhverv, lige fra virksomheder og offentlige institutioner til foreninger og organisationer.

Blue Drop

Derfor skal i vælge Blue Drop?

Kvalitetsbevidste

Vi går utroligt højt op i jeres tilfredshed som vores kunde og derfor også kvaliteten af den vinduesvask, som vi udfører hos jer. Det betyder, at vi gør os umage, når vi pudser jeres vinduer og sørger for at lave et grundigt stykke arbejde.

Servicemindede

Som erhvervskunde hos Blue Drop vil du opleve, at vi vægter service utroligt højt. Vi gør vores bedste for at imødekomme jeres behov og sikre, at i altid er glade og tilfredse med resultatet og den service i har fået.

Vi klarer enhver opgave

Højder

Vi kan klare alle opgaver store som små også opgaver. Her i blandt opgaver hvor der er behov for brug af lift eller anden form udstyr til vinduesvask i højder. Vi kan dog uden brug af lift vaske vinduer i helt op til 15. Meters højde.

Skiltning

De fleste erhverv har en eller anden form for skiltning hvor navn, logo og andre vigtige informationer står, vi tilbyder derfor også vask at skiltning. Så er i sikre på at i sender en professionelt og rent signal til omverdenen.

Facader

Vi tilbyder også vask af facader, det kan for eksempel være aluminiumsfacader som med tiden er blevet grønne grundet alger eller bare beskidte grundet vind og vejr.

Vi kan rense de fleste forskellige facader både med lav- og højtryk samt algebehandle disse hvis nødvendigt, send os derfor gerne en forespørgsel hvis jeres facader trænger til en professionel hånd

Afrens

Udover vinduesvask tilbyder vi også afrens af vinduer. Hvilket betyder at vi kan fjerne rester fra klistermærker, pletter fra maling, silikonerester, mørtel eller andet genstridigt, som ikke kan fjernes ved en normal vinduesvask.

Aftaler

Faste og fleksible aftaler

Faste aftaler

For jer som virksomhed er det vigtigt at jeres ejendom er indbydende, pæne og rene, klar til at tage imod kunder og samarbejdspartnere samt behager jeres ansatte.

Vi tilbyder derfor faste aftaler på vinduesvask, som kan tilpasses jeres behov. Som regel vasker vi dog vinduerne hos vores erhvervskunder hver 2. 4. 8. eller 12. uge.

Fleksibilitet

Vi er meget fleksible i forhold til tidspunkter, hvilket betyder at vinduesvask nemt kan foretages i alle døgnets 24 timer, hvis behovet for eksempel skulle være at vinduerne vaskes uden for normal arbejdstid. Vi tilbyder altså specielle og fleksible aftaler afhængigt af jeres behov.

Priser

Vi sikre en fair pris

Prisen på vinduesvask er meget forskellig, da ejendomme og dermed vinduer samt individuelle aftaler jo også er forskellige. Derfor beregner vi altid prisen ud fra den konkrete opgave, for at sikre en fair pris.

Det koster dog ikke noget at få et tilbud og det er ganske uforpligtende, så hvis i blot udfylder vores tilbudsformular, så sørger vi for at i får en god pris, hurtigst muligt.

Områder

Her pudser vi vinduer.

Som udgangspunkt vasker vi vinduer hos erhvervskunder i byerne Odense, Middelfart, Fredericia samt de omkringliggende byer.

Ved større erhvervsaftaler tilbyder vi dog vinduesvask på landsplan, så hvis I for eksempel har en større erhvervsejendom, flere mindre eller mellemstore ejendomme, et nyopført eller nyrenoveret ejendomskompleks eller lignende. Så er vi klar på at hjælpe jer.

Ekstraordinær service

Modtag en besked dagen før vi kommer.

Fleksible aftaler

Vores fleksibilitet kommer jer til fordel.

En aftale er en aftale!

Vi som lovet og udfører opgaven som aftalt.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt resultat.

Højt kvalitetsniveau

Vi kvalitetstjekker altid vores arbejde.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er der binding på jeres faste aftaler?
Som udgangspunkt er der ikke binding på vores aftaler, med mindre andet er aftalt. I kan derfor opsige vores ydelser fra den ene da
Er det muligt at få en varsel dagen før i kommer?
Ja, vi sender gerne en sms eller mail dagen før vi kommer for at pudse jeres vinduer.
Hvordan foregår betalingen?
Vi sender en regning på mail når vi har været forbi jer. På regningen vil der fremgå betalingsoplysninger, samt betalingsfristen, som der som udgangspunkt er på 15. dage
Kan i sende regningen til vores EAN-nummer?
Det kan vi sagtens, i oplyser bare jeres EAN-nummer til os, så sørge vi for at sende regningen det rette sted hen.