Vinduesvask
med kalkfrit vand

Vinduesvask er den service som de fleste af vores privatkunder der gerne vil have rene vinduer bestiller.
Med vinduesvask vasker vi nemlig både rammerne og selve ruden, så hele vinduet står flot og pænt.

Blue Drop

Derfor skal du vælge Blue Drop

Servicemindede

Som privatkunde hos Blue Drop vil du opleve, at vi vægter service utroligt højt. Vi gør vores bedste for at imødekomme dine behov og sikre, at du som kunde er glad og tilfreds med resultat og service når vi har vasket dine vinduer.

En af de ting vi blandt andet tilbyder for at imødekomme dine behov, er at sende en besked på sms dagen før vi kommer og vasker vinduer. Så er du forberedt på at vi kommer.

Kvalitetsbevidste

Vi går utroligt højt op i din tilfredshed som kunde og derfor også kvaliteten af den vinduesvask, som vi udfører hos dig. Det betyder, at vi gør os umage, når vi vasker dine vinduer og sørger for at lave et grundigt stykke arbejde.

Uanset om du bor på en herregård eller i et mindre rækkehus, så er du som kunde vigtig for os, og din tilfredshed er vores første prioritet.

Ekstraordinær service

Modtag en besked dagen før vi kommer.

En aftale er en aftale!

Vi som lovet og udfører opgaven som aftalt.

Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt resultat.

Vinduesvask i højden

Vi vasker vinduer helt op til 4. sals højde.

Hurtig og nem betaling

Betal hurtigt og nemt med MobilePay

Firma

Sådan vasker vi vinduer

5

Først vasker vi vinduets ramme hele vejen rundt.

5

Så skyller vi rammen ren for skidt og snavs

5

Derefter vasker vi selve ruden.

5

Så skylles ruden for skidt og snavs.

5

Slutteligt skal det overskydende vand tøre på naturligt vis, vinduet vil derefter stå pænt og rent.

Vinduespudsning

Udover vinduesvask tilbyder vi også traditionel vinduespudsning, hvor vinduet sæbes ind og skrabes rent med en skviz. Denne metode bruger vi dog for det meste ved indvendig vinduespolering.

Priser og aftaler

Vi sikre en fair pris

Prisen på vinduesvask kommer blandt andet an på antal vinduer, vinduernes tilgængelighed og udformning, interval for vask og flere andre parametre.

Derfor beregner vi altid prisen ud fra den konkrete opgave, for at sikre at du som kunde får en fair pris og ikke betaler mere end nødvendigt.

Spar penge med en fast aftale.

Du kan som kunde hos Blue Drop frit vælge, om vi skal komme for at vaske vinduer hver 4. 8. eller 12. uge, eller om det blot skal være efter behov.

Vi anbefaler dog, at du laver en fast aftale. På den måde får du den bedst mulige pris, da du vil blive en del af en rute i dit område. Ved en fast aftale på vinduesvask er du også sikker på, at dine vinduer generelt står pæne og rene året rundt.

Naborabat

Vi har utroligt mange privatkunder i Odense, Middelfart, Fredericia og de omkringliggende byer. Derfor kan vi som udgangspunkt tilbyde dig en super konkurrencedygtig pris på vinduesvask.

Vil du dog være helt sikker på at få den absolut bedste pris, så snak med en nabo eller to og indhent et tilbud sammen.

Nem og hurtig betaling.

Som en del af vores bestræbelser på et højt serviceniveau, er det muligt at betale for vores service via MobilePay. Det sikrer, at du som kunde ikke skal bruge mere end 30 sekunder på at betale for det arbejde, vi har udført for dig.

Områder

Vi vasker vinduer i følgende områder.

Blue Drop skal med tiden være en landsdækkende virksomhed, så alle kan nyde godt af vores service. Lige nu tilbyder vi dog vinduesvask i Odense, Middelfart og Fredericia samt de omkringliggende byer.

Bor du i omegnen af de ovenfor nævnte byer, men er i tvivl om hvorvidt vores vinduespudsere kører i dit område, så hent alligevel et tilbud – Det kunne jo være, at vi var heldige, at have muligheden for at vaske dine vinduer!

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er der binding på jeres faste aftaler?

Nej, som udgangspunkt er der ingen binding på vores faste aftaler på vinduesvask, aftalen kan derfor opsiges fra dag til dag. Det har vi valgt, da vi kun vil have glade kunder, som rent faktisk ønsker vores service.

Kan i vaske skrå- / veluxvinduer??

Ja vi kan, med vores teleskopstænger kan vi vaske de fleste skråvinduer, til stor glæde for mange husejere, som tidligere måtte affinde sig med beskidte skråvinduer.

Kan man få fradrag for vinduesvask?

Ja man kan så. For at få fradrag på vinduesvask skal man benytte sig at SKAT’s servicefradrag. Fradraget og hvordan du får det kan du læse mere om på SKAT’s hjemmeside, under ‘’servicefradraget’’.

Kan man få vasket ruderne i et orangeri/drivhus?

Ja, vi vasker hvert år massere af orangerier/drivhuse, så send os en forespørgsel på vask af orangeri/drivhus, så sender vi et uforpligtende tilbud retur snarest muligt!