Kæmper du også med
uønsket algevækst?

Vi algebehandler tage, facader og fliser for privat- og erhvervskunder på hele Fyn og i Fredericia, Kolding og Vejle samt alle de omkringliggende byer og bruger udelukkende godkendte og miljørigtig kemi.

Algebehandling

Algebehandling af tage

Algebehandling af tag, en god investering

Da alger og anden uønsket vækst på dit tag ikke kun gør taget kedeligt at kigge på, men også kan resultere i fugtskader og frostsprængninger kan algebehandling af dit tag være en rigtig god investering. Ved løbende at vedligeholde dit tag undgår du at skulle reparere eller udskifte tagsten og forlænger dit tags levetid. Algebehandling af dit tag er altså en forebyggende handling frem for udbedrende.

Algebehandling

Algebehandling af Facader

Giv din facade liv igen

Facaden er en stor del af det indtryk som en ejendom giver omverdenen, er facaden sat til med alger og anden uønsket vækst kan der derfor ikke være nogen tvivl om at ejendommen ikke ser indbydende og flot ud.

Vi tilbyder algebehandling af facader på alle typer af ejendomme og laver altid en konkret vurdering af hvilken form for behandling der sikre dig det bedste resultat.

Algebehandling

Algebehandling af Fliser

Hold flisepest, alger og anden uønsket vækst i skak.

Med tiden bliver de fleste fliser og andre former for belægninger kedelige, mørke og triste at se på, men det behøver de ikke hvis blot de løbende vedligeholdes med algebehandling. Ved løbende vedligehold sikre du at dine fliser altid står pæne og rene, men også at det ikke er nødvendigt med den helt store tur, hvor fliserne skal renses i bund med højtryk, for igen at se pæne ud.

Ekstraordinær service

Alle kunder er lige vigtige for os.

Fleksible aftaler

Vi tilpasser os dine ønsker og behov.

En aftale er en aftale

Vi kommer som lovet og udfører opgaven som aftalt.

Miljørigtige kemi

Vi bruger kun godkendt og miljørigtigt kemi.

Højt kvalitetsniveau

Kun det bedste er godt nok.

Nem og hurtig betaling.

Som en del af vores bestræbelser på et højt serviceniveau, er det muligt at betale for vores service via MobilePay. Det sikrer, at man som kunde ikke skal bruge mere end 30 sekunder på at betale for det arbejde, vi har udført.

Områder

Vi tilbyder algebehandling i følgende områder.

For nu tilbyder vi algebehandling på hele Fyn samt i Fredericia, Kolding og Vejle samt de omkringliggende byer. Ved større opgaver tilbyder vi dog landsdækkende service.

Hører du til i omegnen af de ovenfor nævnte områder, men er i tvivl om hvorvidt vi kører i dit område, så hent et tilbud – Det kunne jo være, at vi var heldige, at have muligheden for at servicere dig!