Vinduespudsning - Private

Mangler du en dygtig og stabil vinduespudser?

Mangler du en dygtig og stabil vinduespudser?

Måske er din gamle vinduespudser holdt op, måske kommer din nuværende ikke altid som aftalt, eller er du bare kommet til at kigge ud af dine vinduer og tænkt, at de vist nok trænger til en kærlig hånd af en vinduespudser? Ligegyldig hvilken årsag, der ligger bag din søgen efter en vinduespudser, så er du i hvert fald kommet til det rette sted! 

Jeg tilbyder både traditionel vinduespolering og vinduesvask med kalkfrit vand og vasker vinduer i helt op til 15 meters højde. 
Jeg kører som vinduespudser i Odense, Middelfart, Fredericia og de omkringliggende byer og ligger meget vægt på, at du som kunde er sikret en kvalitet som er i top, et højt serviceniveau og en fornuftig pris på vinduespolering. Kan du krydse alle disse ting af på din ”Vinduespudser-must-have” liste, så hent et uforpligtende tilbud med det samme.

Både traditionel vinduespolering og vinduesvask med kalkfrit vand er muligt.

En vinduespudser med HØJT SERVICENIVEAU!

Det at yde en god service er for mig som vinduespudser utroligt vigtigt, derfor går jeg meget op i, at du som kunde er fuldt ud tilfreds med den service som jeg yder.

F
or at sikre en god service, tilbyder jeg bla. at sende en sms besked dagen før jeg kommer og pudser vinduer, jeg overholder de aftaler som vi har lavet og så giver jeg dig som kunde kvalitets garanti. Det betyder at du kan kontakte mig i op til et døgn efter endt arbejde og få udbedret eventuelle mangler, selvfølgeligt kvit og frit!

EN KVALITETSBEVIDST VINDUESPUDSER!

Jeg hører desværre ofte fra nye kunder, at deres gamle vinduespudser ikke altid lige fik tørret rammer og stålbænk af for beskidt sæbevand. Dette resulterede i at der opstod det som vi vinduespudsere kalder for løbere. Altså var det vand, som ikke var blevet tørret væk fra rammerne løbet ned over vinduets glas.

For at sikre at den kvalitet jeg leverer som vinduespudser er i top, tørrer jeg altid rammer og stålbænk af, når jeg har pudset vinduet på traditionel vis. Derfor er du som kunde sikret, at der hverken opstår løbere og ej heller efterlades beskidt sæbevand på stålbænken i bunden af dit vindue. Jeg bruger også det bedste vinduespudsergrej, der er at finde på markedet og en sæbe af højeste kvalitet, så du altid er sikret en super kvalitet!

Kvalitet, Service
& troværdighed!

Vinduesvask med kalkfrit vand!

Ved 75 % af mine kunder bruger jeg vaskeanlæg. Det foregår således, at jeg vasker vinduerne ved hjælp af en vandførende stang af carbon med en børste på. Det vand som jeg bruger ved vinduesvask, er specielt vand som er renset for kalk, klor og forskellige mineraler som ellers ville have efterladt vinduerne, med striber og pletter. 

Når vinduerne er vasket tørre naturligt, og du vil inden for 15-20 minutter kunne nyde rene og klare vinduer. Jeg anbefaler næsten alle kunder at få vasket deres vinduer med kalkfrit vand, da resultatet holder længere og står skarpere! Årsagen til det bedre resultat, er at der ikke dannes en sæbefilm på ruden, som der ellers normalt ville dannes ved traditionel vinduespudsning.

Ved brug af vaskeanlæg kan jeg vaske vinduer i helt op til 15 meters højde, hvilket svarer til 4.sal på mange lejligheder i Odense. At jeg kan vaske vinduer i den højde gør bla. at flere og flere husejere i Odense og de andre områder jeg køre i vælger mig som deres fortrukne vinduespudser. Tidligere fik de nemlig ikke vasket deres ovenlys-/tagvinduer, da deres tidligere vinduespudser ikke kunne nå dem.

Vask af vinduer på 3.sal i Odense (4.sal kan nås)

Fast aftale på vinduespudsning.

En fast aftale betyder for dig som kunde, at jeg kan tilbyde dig en billig pris på vinduespudsning. Desuden slipper du også selv for at skulle ringe hver gang, at dine vinduer trænger til en kærlig hånd. Grunden til at prisen ved en fast aftale er lavere end normalt, er fordi jeg kan lave faste ruter og dermed spare både tid og udgifter på kørsel.

Din pris afhænger også af, hvor ofte du gerne vil have pudset dine vinduer. Jeg laver faste aftaler på vinduespudsning hver 4. 8. eller 12. uge. Des oftere du får pudset vinduer, des billigere en pris kan jeg give dig, da dine vinduer ikke når at blive nær så beskidte, hvis de for eksempel bliver pudset hver 4. uge frem for hver 12. uge. 

Jeg kører i Odense C, Odense M, Odense V, Odense N, Odense Ø, Odense S, Odense NV, Odense NØ, Odense SV, Odense SØ, Fredericia, Middelfart, Strib, Nørre Aaby, Morud, Veflinge, Søndersø, Munkebo, Kerteminde, og i de omkringliggende byer. Dog specielt i Odense bydelene Bolbro, Tarup, Skibhuskvarteret, Dalum og Seden samt Odense Centrum. At jeg dækker så bredt gør at jeg som oftest kan sikre en billig pris på vinduespudsning til mine kunder.

EN FORNUFTIG PRIS?

De fleste vinduespudsere i Odense og andre byer reklamerer med at have konkurrencedygtige priser, hvilket jeg i og for sig også godt kunne gøre, da mine priser er således. Men jeg synes, at udtrykket ‘’en fornuftig pris” bedre forklare mine priser.

Det er ingen hemmelighed, at der er mange udgifter når man driver virksomhed. Der er faste udgifter til transport, værktøj, forsikringer m.v. Der skal betales skat, alle priser skal tillægges moms, og så skulle der også meget gerne være en smule tilbage til mig selv. Derfor sætter jeg mine priser, så du som kunde er sikret en god og rimelig pris og hvor jeg samtidigt kan få det hele til at løbe rundt og drive en sund forretning. På den måde kan jeg som vinduespudser sikre et højt kvalitets- og serviceniveau.

Det er muligt at benytte sig af SKAT’s servicefradrag, når man får pudset vinduer i sin bolig, du kan læse mere om fradraget ved at klikke på linket her: www.SKAT.dk

Kommuner

Vores vinduespudsere kører i følgende områder

Målet er at Blue Drop skal være en landsdækkende virksomhed, så alle kan nyde godt af vores service. Lige nu kører vores vinduespudsere dog i Odense, Middelfart og Fredericia samt de omkringliggende byer. 

Bor du i omegnen af de ovenfor nævnte byer, men er i tvivl om hvorvidt vores vinduespudsere kører i dit område, så hent et tilbud – Det kunne jo være, at vi var heldige, at have muligheden for at pudse dine vinduer!

HENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD på vinduespudsning!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 30 files.
Upload meget gerne billeder af opgaven, så vi inden for kort tid kan sende dig et tilbud. Billederne skal tages af facaden, så ALLE vinduer er synlige. (Ved lejligheder og lign. Marker da vinduerne der skal vaskes)

Hent et uforpligtende tilbud på vinduespudsning!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 30 files.
Upload meget gerne billeder af opgaven, så vi inden for kort tid kan sende dig et tilbud. Billederne skal tages af facaden, så ALLE vinduer er synlige. (Ved lejligheder og lign. Marker da vinduerne der skal vaskes)

”Det vigtigste for mig som vinduespudser er at mine kunder er glade og fuldt ud tilfredse med det arbejde de har fået udført”

-Ejer/indehaver Marces Muhsin Mochia

Copyright © 2021 - Blue Drop