Vinduespolering - Erhverv

Vinduespolering til erhverv i Odense, Middelfart, Fredericia og de omkringliggende byer.

Vinduespolering til erhverv.

Facaden på jeres virksomhed er det første omgivelserne lægger mærke til og dermed også vinduerne, det er derfor afgørende for det signal i som virksomhed ønsker at sende til omverdenen, at jeres vinduer er rene og klare – det er nemlig med til at give, et professionelt og seriøst udtryk. Ligesom at det er vigtigt, at der pænt og rent indendørs, er det også essentielt at det første indtryk, som udefrakommende får, er godt og indbydende.

Jeg ligger stor vægt på at overholde aftaler og stræber altid efter at levere et resultat som mine kunder er fuldt ud tilfredse med – 3 ting som jeg især vægter højt, er at have et højt serviceniveau, et højt kvalitetsniveau samt at være troværdig, så hvis i søger en stabil og grundig vinduespudser så hent et uforpligtende tilbud med det samme!

godt arbejdsmiljø med vinduespoelring!

Solens lys er en energikilde uden lige og kan ikke sidestilles med det lys vi får fra andre lyskilder, derfor er det afgørende for jeres virksomheds arbejdsmiljø, at solens stråler kan trænge uhindret ind igennem jeres vinduer, hvilket i sikrer ved vinduespolering. 

Det er især vigtigt på kontorer og andre arbejdspladser, hvor meget af arbejdsdagen foregå indendørs. Men også i forretninger, autoforhandlere m.v. da det giver medarbejderne mere energi og overskud, hvilket øger arbejdseffektiviteten.

Skræddersyet løsning som passer jeres behov!

Jeg ved, at det som erhvervsdrivende er vigtigt at kunne koncentrere sig om de arbejdsopgaver, der skaber værdi for ens virksomhed, derfor er jeg særligt fleksibel i de aftaler jeg indgår, når det gælder vinduespolering til erhverv.

Nogle virksomheder foretrækker for eksempel, at få pudset vinduer før normal åbningstid, andre virksomheder vil gerne sikre sig, at deres vinduer altid står helt skarpt, og derfor laves en fast aftale om vinduespolering en til to gange om ugen. Behovene kan være mange og forskellige, men en ting er sikkert, hvor der er vilje er der vej! Så på den ene eller anden måde skal vi nok få lavet en ordning, som passer lige netop jeres behov!

Kvalitet, Service
& troværdighed!

Vi pudser også vinduer i Kerteminde, Munkebo og byerne omkring - Læs mere

Vi pudser også vinduer i middelfart, strib, nørre aaby og byerne omkring - Læs mere

Vi pudser også vinduer i Svendborg, på Thurø og byerne omkring - Læs mere

VASK AF SKILTE!

Det er også muligt at få vasket jeres skilte, dette kan gøres i samme omgang som i får poleret vinduerne, og derfor kan prisen holdes nede på et super fornuftigt niveau, da vaskningen af skilte blot bliver inkluderet i aftalen om vinduespolering.

Ved at få vasket jeres skilte, fremstår I overfor omverdenen bedre og mere synlige, da det efterfølgende vil være lettere at se jeres navn og logo. Det ser også mere tjekket ud, at der ikke er efterladenskaber fra fugle, alger eller andet skidt og snavs på jeres skiltning.

Vinduesvask med kalkfrit vand!

Har jeres virksomhed vinduer som er placeret højt, er det ikke noget problem. Det er nemlig muligt at få vasket jeres vinduer udvendigt i helt op til 15 meters højde med vaskeanlæg.

Ved brug af vaskeanlæg er det også langt mere effektivt og tidsbesparende at vaske vinduer, som ellers ville have været meget udfordrende og tidskrævende. Dette betyder for jer, at I vil kunne få en bedre pris end hvis disse vinduer skulle poleres på traditionel vis. 

Vask af vinduer på 3.sal i Odense (4.sal kan nås)

Fornuftige priser!

De priser jeg tilbyder for vinduespolering til erhverv er priser som sikre, at jeg kan levere en høj kvalitet og tilbyde et serviceniveau, som jeg kan stå inde for. At jeg er meget fokuseret på at have et højt kvalitets- og serviceniveau betyder ikke, at mine priser er langt over hvad andre i min branche tager for vinduespolering, men de ligger heller ikke i den billigste ende af skalaen, da jeg vægter god kvalitet og service højere. 

Mine priser bliver nøje udregnet, og der bliver taget højde for samtlige udgifter i forbindelse med den givne opgave. Der bliver ligeledes afsat passende tid til at sørge for, at resultatet er i top, hver gang!

GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Da bygninger, vinduer, behov og andre parametre er vidt forskellige og kan variere utroligt meget, har jeg ingen prisliste her på siden. Til gengæld er det muligt at få et gratis og uforpligtende tilbud på vinduespolering inden for kort tid.

Jeg kører gerne ud til jeres virksomhed og tager en snak med jer om jeres behov, og I vil efterfølgende modtage et tilbud på vinduespolering enten samme dag eller et par dage efter, afhængigt af opgavens omfang.

hent et uforpligtende tilbud på vinduespolering!

Hvis et andet interval ønskes, skriv da dette i besked boksen.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 30 files.
Upload meget gerne billeder af opgaven, så vi inden for kort tid kan sende dig et tilbud. Billederne skal tages af facaden, så ALLE vinduer er synlige. (Ved lejligheder og lign. Marker da vinduerne der skal vaskes)

Hent et uforpligtende tilbud på vinduespolering!

Hvis et andet interval ønskes, skriv da dette i besked boksen.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 30 files.
Upload meget gerne billeder af opgaven, så vi inden for kort tid kan sende dig et tilbud. Billederne skal tages af facaden, så ALLE vinduer er synlige. (Ved lejligheder og lign. Marker da vinduerne der skal vaskes)

”Det vigtigste for mig som vinduespudser er at mine kunder er glade og fuldt ud tilfredse med det arbejde de har fået udført”

-Ejer/indehaver Marces Muhsin Mochia

Copyright © 2021 - Blue Drop